23η DETROP - HELEXPO PALACE - ΑΘΗΝΑ

Η καινοτομία και η εξωστρέφεια θα βρεθούν στο επίκεντρο της 23ης Detrop, “1ου Boutique Show Athens”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14-16 Μαρτίου 2014, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Helexpo Palace, στην Αττική.

Το αναβαθμισμένο "Detrop Boutique Show Athens" ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 22 διοργανώσεων της μοναδικής εξειδικευμένης έκθεσης τροφίμων στην Ελλάδα, της "Detrop" και στο πλαίσιο αυτό αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελληνική παραγωγή τροφίμων, αλλά και τη γαστρονομία της χώρας μας.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-HELEXPO θα προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει εμπορικούς επισκέπτες από σημαντικές χώρες-στόχους για την προώθηση της εγχώριας παραγωγής τροφίμων, με έμφαση στις αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Στόχος είναι το 1ο "Detrop Boutique Show Athens" να αξιοποιήσει και να επεκτείνει την σημαντική παρακαταθήκη της 22ης "Detrop" (πραγματοποιήθηκε από τις 7-10 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη), στην οποία φιλοξενήθηκαν πάνω από 100 δυνητικοί αγοραστές ελληνικών τροφίμων, μέσω του προγράμματος Hosted Buyers από όλη την υφήλιο.

Τελευταια Νεα

JoomShaper